Verzorging

Verzorging

Na ongeveer elke 5 kilometer is er een kraam met drinken en eten aanwezig.

Bananen, sinaasappels, ontbijtkoek, cola zonder prik, sportdrank en water.  

120 km

De lopers dienen zelf te zorgen voor hun drank en eten voor de eerste ronde. Deze kan afgegeven worden vlak voor de start aan de desbetreffende fietser. Snelle lopers dienen dit ook voor de tweede ronde te doen.

Voor de rest geldt dat men in de tweede ronde uit het standaardpakket op de verzorgingskramen kan putten. Bovendien kan men eigen verzorging (en eventueel een ander paar schoenen of kledingstuk) voor de tweede ronde afgeven voor een drietal verzorgingsposten: voor de posten na 76.5 (kraam 3), 90 (kraam 6) en 105 km (kraam 9). Deze verzorging dient men ’s morgens vroeg bij de start op de wielerbaan al aan de organisatie te geven. Na het keerpunt bij het NIOZ is de eerste kraam bij de Horsmeertjes vanaf 10:45 bemand.

60 km

Eigen drankjes (met startnummer) en eventueel een ander paar schoenen of een kledingstuk kunnen bij het wedstrijdsecretariaat afgegeven worden voor een drietal verzorgingsposten: voor de verzorgingskramen na 16.5 km (kraam 3), 29.5 km (kraam 6) en 45.5 km (kraam 9). Voor de andere kramen is het niet mogelijk om privédrankjes af te geven.

Kramen

Op alle kramen bevinden zich water, cola met weinig prik en (Aquarius) sportdrank. Voor de rest bananen, sinaasappels, ontbijtkoek en sponzen met water.

Massage

Bij de ingang van de Sportaccommodatie van voetbalvereniging Texel ’94 vindt je je bagage terug (bewaakt door vrijwilligers). Hier kun je douchen en is gelegenheid om je te laten masseren.

Foto’s 2017
Facebook De Zestig van Texel