60 KM – 120 KM – 4 x 15 KM – Strand – Bos – Duin – Wad – Dijk – Dorp – Berg

Verzorging

Verzorging

Na ongeveer elke 5 kilometer is er een kraam met drinken en eten aanwezig.

Bananen, sinaasappels, ontbijtkoek, cola zonder prik, sportdrank en water.  

120 km

De lopers dienen zelf te zorgen voor hun drank en eten voor de eerste ronde. Deze kan afgegeven worden vlak voor de start aan de desbetreffende fietser. Snelle lopers dienen dit ook voor de tweede ronde te doen.

Voor de rest geldt dat men in de tweede ronde uit het standaardpakket op de verzorgingskramen kan putten. Bovendien kan men eigen verzorging (en eventueel een ander paar schoenen of kledingstuk) voor de tweede ronde afgeven voor een drietal verzorgingsposten: voor de posten na 76.5 (kraam 3), 90 (kraam 6) en 105 km (kraam 9). Deze verzorging dient men ’s morgens vroeg bij de start op de wielerbaan al aan de organisatie te geven. Na het keerpunt bij het NIOZ is de eerste kraam bij de Horsmeertjes vanaf 10:45 bemand.

60 km

Eigen drankjes (met startnummer) en eventueel een ander paar schoenen of een kledingstuk kunnen bij het wedstrijdsecretariaat afgegeven worden voor een drietal verzorgingsposten: voor de verzorgingskramen na 16.5 km (kraam 3), 29.5 km (kraam 6) en 45.5 km (kraam 9). Voor de andere kramen is het niet mogelijk om privédrankjes af te geven.

Kramen

Op alle kramen bevinden zich water, cola met weinig prik en (Aquarius) sportdrank. Voor de rest bananen, sinaasappels, ontbijtkoek en sponzen met water.

Massage

Bij de ingang van de Sportaccommodatie van voetbalvereniging Texel ’94 vindt je je bagage terug (bewaakt door vrijwilligers). Hier kun je douchen en is gelegenheid om je te laten masseren.

2 Responses to Verzorging

  • Compliment met de nieuwe website. Je krijgt gelijk zin om te trainen. Qua verzorging heb ik echter nog wat vragen:
    Bij de Info 60km pagina wordt er gesproken over squeezy sportdrank. Terwijl bij Verzorging pagina wordt gesproken over aquarius sportdrank bij de kramen. Mocht het toch aquarius zijn, kunnen jullie tzt ook de smaak aangeven? Lemon. red peach blue berry, orange of evt andere smaak. Hetzelfde voor de cola. Wordt dit gewoon coca cola, pepsi, huismerk?

    Alvast bedankt

    • Bedankt voor je reactie. Sqeezy is het zeker niet meer en Aquarius is nog niet zeker en dus de smaak ook nog niet. T.z.t zal dat wel bekend worden Groet Cees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Foto’s 2017
Menu Categories
Archief
Facebook De Zestig van Texel