De 60 km start over

Zoeken

Verslagen en foto's 2009

De Zestig van Texel van 13 april 2009

Link foto's van Arco de Graaf, een ruime selectie van ruim 700 foto's

Link naar foto's Gerard Appelman ook estafette

Link artikel Hardloopkrant

Link Adrie van Dijk, een andere 120 km loper, gaf bij 95 km op en werd misselijk in de auto die hem terug naar Den Burg bracht. Bij het overgeven viel hij flauw naast de auto en bezeerde zich aan de stoeprand. Uiteindelijk besloot de ambulancedienst hem naar het Gemini Ziekenhuis in Den Helder te brengen voor nader onderzoek. 

Op het ultraplatform-forum schijft hij: "Mijn verslag is nog niet klaar, maar voor wie iets heeft opgevangen over mijn ziekenhuisbezoek en daar meer van wil weten, heb ik alvast een voorpublicatie"

Tijdens m'n marathons , en nu ook bij De Zestig van Texel maak ik al rennend foto's. Ze vormen zo een goed beeldverslag van de wedstrijd en ook de sfeer van die dag zelf. Op de 2009-editie heb ik 859 foto's gemaakt. Een ‘samenvatting' van 159 foto's kun je zien via deze link. Met de diashowfunctieknop kun je in 5 minuten een goede indruk krijgen van het eiland. Wat mij betreft kunt u foto's downloaden om zo een fraai beeldverslag van de route te maken. Op de 2009-editie kijk ik met veel plezier op terug. Het was een heerlijke dag om buiten de buffelen en de race had ik goed opgebouwd. Vanaf het marathonpunt heb ik tot het einde in een hoger tempo kunnen lopen. Het geeft je een machtig gevoel als je lopers kunt passeren terwijl je al een grote afstand hebt afgelegd.

Raymond Barkman, Rotterdam